Bilgi Şöleni ve Çalıştayımızıñ 2. Günü

Kategori : Étkinlik, Konferans - Etiketler : - Tarih : 12 Haziran 2020

Türk Dili Derneği olarak Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde düzenlediğimiz Uluslararası Dede Korkut Bilgi Şöleni ve Deli Dönmez’e Ad Vérme Çalıştayı’ndaki ikinci gün oturumlarımız imin 10.00’da başladı.

Bilgi şöleni ve çalıştayımız 11-12-13 Haziran 2020’de üç gün boyunca sürecektir.

Bilgi şöleni, büyük salgından (pandemiden) dolayı sanal sunuştay (webinar) olarak gérçekleştirilmektedir.

Zoom bağlantısı: www.bit.ly/dedekorkutsoleni
Açarsöz (Parola): 049376