Üyelik

Türk Dili Dérneği’niñ üyesi olmak için TÜZÜKte bélirlenen ilkelerini benimsemeñiz gérekir.

Aşağıdaki dolduruyu kullanarak Türk Dili Dérneği’ne üyelik başvurusu yapabilirsiñiz. Eñ altta yazılı olan bilgileri okuyuñuz.

Resmî başvurunuzuñ onaylanması için girmiş olduğunuz bu bilgileriñ çıktısı ile 2 adet vesikalığınızı merkezimize elden vérebilir ya da kargo/posta yoluyla gönderebilirsiniz. Ya da 2 adet vesikalık fotoğrafınız ile birlikte RESMİ ÜYELİK DOLDURUSUnu indirip eksiksiz doldurarak géñel merkezimize gönderi yolu ile ulaştırmalısınız.

Siyavuşpaşa Mah. Aydede Sok. No: 2A Bahçelievler/İstanbul

Üyeliği onaylananlar veya bağış yapmak isteyenler için banka bilgilerimiz şöyledir:

BANKA BİLGİLERİ

İş Bankası Şirinevler şubesi