Derneğimiz Etnospor 2019’da

Kategori : Étkinlik - Etiketler :, - Tarih : 30 Eylül 2019

Türk Dili Derneği olarak İstanbul’da 3-6 Ekim 2019’da düzenlenecek Etnospor Kültür Şenliklerinde bu yıl da katılımcı olduğumuzu duyururuz.

İlki Küçükçekmece’de düzenlenen şenlik, soñrasında 2017 ve 2018 yıllarında Yéñikapı’da gérçekleştirildi. 2019 için de Atatürk Hava Alañı séçildi. Géçtiğimiz yédigün (hafta) Teknofest’e ev iyeliği yapan alañ, bu kéz ulusal öğelerle koñuklarını ağırlayacak.

Şenlikte Türk Dili Derneği olarak biz de üçüncü kéz yér alarak Göktürk yazısını añlatacak, diñleyicilere damgaları öğreteceğiz.