Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Göktürkçe kursu başlıyor

Kategori : Étkinlik - Etiketler :, , , , , - Tarih : 28 Temmuz 2015

BOSGEM, Milli Mefkure Birliği ve Yıldız Teknik Üniversitesi sürekli eğitim merkeziniñ ortak girişimiyle derneğimiziñ yürüteceği Göktürkçe kursu düzenlenecektir. Daha önce 28 Şubat 2015’te başlayıp 42 kişiye bitirme belgesi (sertifik) vérdiğimiz kursuñ II.sini yine Yıldız Teknik Üniversitesi’niñ Béşiktaş yérleşkesinde véreceğiz. Başvurular www.gokturkcekursu.com üzerinden alınacaktır.

Yorumlar (6)
    24 Mart 2016 tarihinde Furkan Sungu tarafından

Başvuru için verilen link’te ki site bu sitede başka bir bölüme yönlendiriyor orada da yalnızca Erzurum için olan bir kurs formu bulunuyor. Nasıl başvuracağım ?

25 Nisan 2016 tarihinde Gökbey Uluç (Yazar) tarafından

Esenlikler, başvurularımız yeniden açıldı. Başvuru yapabilirsiniz. 🙂 Yanıtınızı geç gördük, bağışlayınız.

02 Nisan 2017 tarihinde Gözde özen tarafından

Acaba bu yıl kurs yok mu. ??

14 Nisan 2017 tarihinde Türk Dili Derneği tarafından

Bu dönem MEB Projesine yoğunluğumuzu verdiğimiz için öğrenek (kurs) ile ilgilenemedik, ancak yaz girmeden açmayı düşünüyoruz.

07 Mayıs 2017 tarihinde Göksen Birol tarafından

Merhabalar bu yaz İstanbul da Göktürkçe Kursu olacak mı?

09 Haziran 2017 tarihinde Gökbey Uluç (Yazar) tarafından

Esenlikler, Bahçeşehir Üniversitesindeki öğreneğimizi geçtiğimiz günlerde bitirdik. Önümüzde eğitim döneminde yeni öğreneklerimiz olacak, duyuruları yérliğimiz üzerinden izleyebilirsiniz.

• Facebook Rss