Basında Biz – Sabah gazetesi

Kategori : Dernek - Etiketler : - Tarih : 04 Ocak 2019

Yéñi yılıñ ilk gününde Sabah gazetesiniñ muhabirlerinden Osman Asiltürk‘üñ haberi ile Türk Dili Dérneği adına duruşmalarına çıktığımız Göktürkçe konulu davadan söz édilerek kamuoyu bilgilendirilmesi yapılmıştır. Kısa bir metinde birçok bilgi eksiği olmasına karşın yine de yazılı basında yér alması sévindirici olmuştur.

Ulusal basında çıkmasına sévinmekle birlikte, dilimize Göktekin adını kazandıran dizgiciye de eñ içten dileklerimizi sunarız.