Dérneğimiziñ 4. bétiği yayımlandı

Kategori : Duyuru - Etiketler : - Tarih : 02 Kasım 2018

Türk Dili Derneği olarak 4. bétiğimizi yayımlamanıñ kıvancı ile duyurumuzu yaparız.

Daha öñce çıkardığımız:

1) Eñ Eski Türk Yazısı – Burcu Yanıklar (2015)
2) Özleştirmeciliğiñ Bildirgesi – Gökbey Uluç, Oktay Doğangün (2016)
3) Kerkük Eskiler Sözü – Bünyamin Tan (2017)

bétiklerine bir yéñisi daha eklenerek:

4) Özleştirme Kılavuzu – Hasan Şahin Kızılcık (2018)

sayıyı 4’e çıkarmış bulunmaktayız.

Yayımlanma sırası bekleyen yapıtlarımız olduğunu da buraya dipçe düşerek Türk diline uğurlu olmasını dileriz.

Yorumlar (1)
  • Avatar
    03 Haziran 2019 tarihinde Tmr Dlr tarafından

Çalışmalarınızı takdirle takip ediyorum…Dérnek olarak “sözlük” çıkarmayı düşünüyor musunuz? Özellikle geñizcil n ve kapalı e yi tekrar dirilttiğiniz için teşekkür ederim…