Deştiğin’e 300 bétik daha

Kategori : Dernek - Etiketler : - Tarih : 12 Eylül 2018

Türk Dili Derneği olarak Konya Deştiğin Ortaokulana kuracağımız betikevi (kütüphane) için 300 kadar betik daha hazırlandı; yarın yola çıkacak. Yaklaşık 1700 betik gönderdiğimiz okula toplamda 3000 adet ulaştırmayı planlıyoruz. Boya badana işleri de var yapılacaklar arasında sırasını beklemekte…

Katkı sağlayan her bir kese esenlikler diliyoruz.

Yeni katkı sağlamak isteyenler için sürenin sürdüğünü de bildiririz.