VI. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Göktürkçe

Kategori : Étkinlik - Etiketler :, , , , , - Tarih : 29 Temmuz 2015

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi‘nde Göktürkçe üzerine vérdiğimiz konferans başarılı bir biçimde tamamlanmıştır.

Süleyman Demirel Üniversitesi Türkçe Topluluğu’nuñ 29 Nisan 2015’te düzenlemiş olduğu étkinliğe konuşmacı olarak katılan kurucu üyelerimizden Hayri Tekgöz (Yazı Yolcusu), Türkleriñ kullanmış olduğu yazı düzeneklerine değinmiş, damgalarıñ hat sanatı ile olan ilişkisinden örnekler sunmuştur.

Yorumlar (2)
  • Avatar
    27 Mart 2017 tarihinde Serkan Karamanlıoğlu tarafından

Yenisey tamgaların malesef çevirileri yanlıştır, insanlara öğretmeden önce iyi araştırın derim.

• Avatar
    14 Nisan 2017 tarihinde Türk Dili Derneği tarafından

Sunum içeriği üzerine yapılan konuşmayı bilmeden böylesi keskin eleştiride bulunmanız doğru değil.

• AMACIMIZ!